Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (2.92 secunde)
Cristian Busoi Este de profesie medic, s-a nascut in Drobeta Turnu Severin, pe 1 martie 1978, si, dupa cum sustine pe pagina personala de internet, este "interesat in special de sistemul public de sanatate si de cel de educatie din Romania".
Cat priveste faptul ca fostul premier, Popescu Tariceanu, l-a actionat in judecata pentru cazul Sterling, Mircea Toader a declarat ca acesta face o confuzie intre responsabilitatea colectiva si cea personala.
Acestia au ajuns in situatia de a se deplasa cu masina personala ori chiar cu autobuzul, atunci cand au nevoie sa ajunga, spre exemplu, la vreo persoana careia trebuie sa-i ridice pasaportul, atunci cand magistratii au dispus obligarea respectivului de a nu parasi localitatea sau tara.
Fostul purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, Andrei Alexandru, a declarat ca a decis sa candideze la sefia PSD, precizand ca este vorba de o initiativa personala si ca spera sa aiba sustinerea a cat mai multor organizatii social-democrate din tara.
Ponta a prezentat si o parte a raportului Oxford Analytica potrivit caruia, presedintele, Traian Basescu, vrea sefia Senatului pentru a-si consolida un regim de putere personala.
Stavrositu spune ca nu are o miza personala in scandal si ca nu-si doreste neaparat sefia organizatiei municipale. "Nu am o miza personala.
"E o chestiune de apreciere personala" In consecinta, senatorii au trimis problema la comisia juridica, cu rugamintea expresa a lui Geoana "si domnul Frunda sa fie consultat", desi nu este membru. ... E o chestiune de apreciere personala", a explicat astazi pentru EVZ presedintele comisiei juridice Toni Grebla.'
Motivul pentru care PDL nu doreste inca sa dea un vot in aceasta privinta, spune liderul de grup al PDL, ar fi acela ca senatorii puterii nu au luat o decizie clara in privinta candidatilor societatii civile pe care sa ii sustina, caci niciunul dintre cei 5 candidati "nu are o semnificatie personala" pentru alesii PDL si UDMR, asa cum are Corina Dumitrescu, sotia deputatului PSD Cristian Dumitrescu, pentru pesedisti.
Vasile Dancu considera ca Traian Basescu, care"a pierdut batalia dar a castigat la masa verde", si Crin Antonescu, care a pierdut prin "prestatia personala", au iesit cei mai "sifonati" din aceasta confruntare politica."Si-a stricat imaginea externa, a pierdut incredere si intentie de vot in opinia publica interna si a redeschis frontul intern, din PNL, care pare sa arate ca un vulcan care incepe sa fumege", spune Vasile Dancu despre Crin Antonescu.
Nu ma voi opri de aceasta data asupra lor ci voi analiza efectele regimului de putere personala instaurat dupa 2005 asupra imaginii in exterior a Romaniei.
Zgonea a mai spus ca liberalul Crin Antonescu, a fost luat prin surprindere de faptul ca propunerile de modificare a Statutului parlamentarilor au fost transmise Presedintiei pentru ca nu l-a anuntat in timp util despre decizia sa personala.
Grav bolnav, acesta il primeste la resedinta personala, unde era tratat ca intr-un spital. ... Contactat de DeCe News, fostul presedinte s-a limitat a spune ca a avut o relatie personala foarte buna cu presedintele francez.
Nu prea ne face placere sa cedam o parte din venitul nostru, sa platim o taxa pe averea personala sau o amenda. ... Acesta este modul propriu, marca personala, a presedintelui Basescu fata de statul al carui sef este.
Un fapt obisnuit de viata, normal, este tratat de catre rauvoitori intr-o maniera care nu tine cont de dreptul la intimitate si viata personala.
Senatorul social-democrat s-a folosit de prilej pentru a dezaproba si atacul la adresa colegei Gabriela Vranceanu Firea, aratand ca presedintele reclama "o problema personala, de familie" - ancheta asupra achizitiei terenului de la Nana de catre Ioana Basescu - "de la tribuna Administratiei Prezidentiale", "jignind" si "amenintand".
Dar deocamdata diversiunea oferita de aceasta dezbatere ii convine, pentru ca atunci cand si daca va veni cu o nominalizare care ar putea fi alta decat el insusi, nu ar face altceva decat sa-si sporeasca consistent capitalul politic, oferind un astfel de exemplu de altruism, de renuntare la miza personala in favoarea interesului superior al celorlalti.
Pagina personala de facebook reflecta activitatea sa parlamentara, fiind apreciata de multi ca inexistenta. ... Continuarea asfaltarilor, continuarea lucrarilor de canalizare in loc Razvani, realizarea iluminatului modern si a retelei de apa, multe altele le puteti gasi pe pagina sa personala de facebook.
Potrivit noilor reglementari, la venituri brute de pana la 10 milioane de lei inclusiv, deducerea personala, la valoarea salariului din functia de baza, este mai mare decat valoarea totala a deducerilor acordate in vechiul sistem.
Cu toate ca acum cativa ani erau privite cu suspiciune, cartile de pregatire si perfectionare personala si profesionala pot oferi o serie de sfaturi pretioase pentru confruntarea cu angajatorii.
Aceasta scrisoare trebuie sa fie compusa in asa fel incat sa fie mai personala decat scrisoarea de intentie, dar sa pastreze in acelasi timp linia profesionala, de afaceri. In plus, in aceasta scrisoare trebuie sa precizati aptitudini sau aspecte din experienta personala, pe care le-ati omis la interviu.
google-analytics.com